Anhydriet gietdekvloeren


Met de opkomst van het duurzaam en milieubewust bouwen heeft de anhydriet gietdekvloer sterk aan populariteit gewonnen. Anhydriet ofwel calciumsulfaat (notatie CaSO4) is een watervrij gips dat door de reactie met water verhardt en daardoor toeslagmateriaal aan elkaar kit. Een anhydriet gietdekvloer is vlak, vertoont geen stortnaden en krimpt nauwelijks, waardoor scheuren en schotelen is uitgesloten. Een gemiddelde werkploeg kan, geheel arbeidsvriendelijk, tot 1.500 m2 per dag aanbrengen.

Centrale natte- en droge aanvoer
Onze eigen riante speciecentrale beschikt over een natte- en een drogestraat voor het vullen van de mobiele centrales of mixers. De aangevoerde grondstoffen worden op de Udense werf in silo’s opgeslagen, waarna de computer zorgt voor het juiste mengsel van zand, cement of anhydriet.

De aanvoer van specie wordt – afhankelijk van het type werk en de locatie – aangepast op de wensen van de klant. De specie kan zowel kant-en-klaar met een truckmixer op de bouwplaats worden aangeleverd of ter plaatse worden aangemaakt met de mobiele centrales.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Productie op locatie met behulp van de mobiele gietmobiel centrale
Productie op locatie met behulp van de mobiele gietmobiel centrale
Natte aanvoer met de truckmixer
Natte aanvoer met de truckmixer